Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Cambridge Dil Okulu Fiyatları

Cambridge'de Dil Eğitiminin Maliyeti Nedir?

Etrafı küçük kasabalarla çevrili Cambridgeshire vilayetinin idari merkezi olan Cambridge, Londra'nın kuzeyinde yer almaktadır. İngiltere'de dil eğitimi için en çok tercih edilen şehirlerin başında gelen Cambridge neden bu kadar popüler bir destinasyondur? Aşağıdan Cambridge 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık dil okulu fiyatları tablosuna göz atabilir, şehir hakkında merak ettiğiniz tüm detaylara ise tablonun devamından ulaşabilirsiniz.

  • Cambridge dil eğitimi için neden bu kadar popüler olmuştur?
  • Cambridge şehir yapısı ve yaşam şartları nasıldır?
  • Cambridge'in en iyi dil okulları hangileridir?
  • Cambridge'de gezilecek en güzel yerler nerelerdir?
  • Neden dil eğitimi için Cambridge şehrini tercih etmelisiniz?


ŞehirOkul* Haftalık Eğitim Ücreti4 Hafta Eğitim Maliyeti12 Hafta Eğitim Maliyeti
24 Hafta Eğitim Maliyeti
Fiyat Listesi (pdf)
CambridgeStudio Cambridge£235
£1.300
£3.660
£6.240
Tıklayınız.
Cambridge
Kaplan International Languages
£230
£930
£2.475
£4.140
Tıklayınız.
Cambridge
EC English
£255
£966
£2.604
£4.284
Tıklayınız.
Cambridge
Stafford House International
£252
£930
£2.601
£4.536
Tıklayınız.
Cambridge
St Giles International Colleges
£263
£1.011
£2.682
£4.734
Tıklayınız.
Cambridge
Bell English£305
£1.580
£4.020
£7.320
Tıklayınız.
Cambridge
LSI International£280
£819
£2.379
£4.368
Tıklayınız.
Cambridge
Select English£235
£1.100
£3.120
£6.000
Tıklayınız.
Cambridge
Central Language School£210
£952
£2.520
£5.040
Tıklayınız.
Cambridge
International Language Centres£245
£1.100
£3.180
£5.880
Tıklayınız.


* Başlayan Fiyatlarla!


- Cambridge dil eğitimi için neden bu kadar popüler olmuştur?

Tarihi bir öğrenci şehri olmasından dolayı Cambridge, Birleşik Krallık'da eğitim için en çok tercih edilen şehirlerden birisi olmuştur. University of Cambridge kampüsleri şehrin dokusunu oluşturmakta ve ihtişamlı mimarileriyle öğrencileri büyülemektedir. Bu atmosferi yaşamak aynı zamanda Londra'ya yakın ve sakin bir şehirde eğitim süreci geçirmek isteyen öğrenciler için en ideal şehirlerin başında gelen Cambridge'de yıl boyu eğitim veren dil okullarına katılım gösterebilirsiniz.


- Cambridge şehir yapısı ve yaşam şartları nasıldır?

Cambridge; farklı etnik kültürlere, zengin bir tarihe ve ihtişamlı mimari yapılara ev sahipliği yapmasıyla tanınmaktadır. Cambridge Üniversitesi kampüsleri, birçok tanınmış esere ev sahipliği yapan müzeleri, yemyeşil ve doğal parkları bu şehrin cazibesini arttırmaktadır. Cambridge'de bisikletle birçok yere rahatlıkla ulaşım sağlayabilir ve arkadaşlarınızla butik kafelerde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Cambridge; yaşam maliyetleri açısından Londra ile benzerlik gösterse de yine de bazı noktalarda ufak maliyet farkları oluşmaktadır. Daha detaylı bilgi için Cambridge'de Yaşam adlı blog yazımızı okuyabilirsiniz.


- Cambridge'in en iyi dil okulları hangileridir?

İngilizce dil eğitiminizi yaz tatilinizde veya yıl boyu eğitim veren dil okullarıyla Cambridge şehrinde alabilirsiniz. Cambridge dil okulları, öğrencilerini farklı kurs ve konaklama alternatifleri ile karşılamaktadır. Bazı öğrenciler daha çok verim alabileceği bir okulu seçerken bazı öğrenciler ise konaklama seçeneklerini baz alarak eğitim alacakları dil okulunu belirlemektedirler. Cambridge'de eğitim alabileceğiniz en iyi dil okulları için Cambridge'in En İyi 3 dil Okulu adlı blog yazımızı okuyabilirsiniz.


- Cambridge'de gezilecek yerler nerelerdir?

Birçok düşünür ve yazara ilham olmuş Cambridge şehrinde, öğrenciler için hem akademik hemde kültürel anlamda birçok ilgi çekici nokta bulunmaktadır. The Fitzwilliam Museum, University of Cambridge kampüsleri, Cambridge Market Square gibi noktalar gezi rotanıza eklemeniz gereken yerlerden bazılarıdır. Daha fazla detay için Cambridge'de Öğrenci Olmak adlı blog yazımızı okuyabilirsiniz.


- Neden dil eğitimi için Cambridge şehrini tercih etmelisiniz?

Cambridge'i tercih etmelisiniz çünkü; sakin ve her yere bisikletle rahatlıkla ulaşacağınız bir destinasyondur. Uzman sertifikalı eğitmenleriyle yıl boyu eğitim imkanı sunan Cambridge dil okulları, İngiltere'nin en iyi dil okullarından bazılarıdır diyebiliriz. Büyülü bir atmosferde kahvenizi yudumlarken bir yandan da yerel İngilizlerle sohbet edebilir veya dünyanın farklı ülkelerinden gelen uluslararası öğrenciler ile kaynaşabilirsiniz. Londra'ya göre daha uygun yaşam maliyetleri ise öğrenciler için Cambridge'i çekici kılan noktalardan birisidir. 


Daha fazla şehir alternatifi için İngiltere Dil Okulu Fiyatları 2024 sayfamızı ziyaret edebilir veya danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED