Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

En Popüler Ülkelerde Ortalama Dil Eğitimi Ücretleri

En Popüler Ülkelerde Ortalama Dil Eğitimi Ücretleri

İlkokuldan liseye oradan üniversitede hazırlık derken birçok kez İngilizce dersi almışsınızdır. Standart bir devlet okulunda ve çoğu özel okulda her defasında grammar konularıyla öğrencilik yıllarınızda öğrenemedikçe kabus haline gelen İngilizce için bir önerimiz var. Neden dili anavatanında öğrenmeyesiniz? Cebinize çok iyi gelecek ülkesine göre fiyat ortalamalarını sizin için derledik.

İNGİLTERE

İngiltere, İngilizce öğrenmek isteyenlerin ilk aklına gelen ülke oluyor. Fakat kalacak yeriydi, yemeğiydi, okuluydu derken biraz cebinizi zorlayacak gibi geliyor olabilir. İngiltere’de dil eğitimi ücretleri tabii ki okuluna,süresine ya da şehrine göre değişse de 6 aylık bir program ücreti ortalama 3.000 – 4.000 GBP arasında değişiyor ve bu fiyatlardan başlıyor.

KANADA

Kanada gerek refah seviyesi, gerek para biriminin diğer ülkelere nazaran daha uygun olması nedeniyle öğrenciler arasında dil öğrenimi için tercih edilen ülkeler arasında yer alıyor. Kanada ayrıca doğa harikalarıyla dil eğitiminiz süresince size unutamayacağınız bir deneyim yaşama fırsatı sunuyor. Üstelik 6 aylık dil eğitimi programı ortalama 5.000 CAD değerinde.

AMERİKA

Özgürlükler Ülkesi Amerika, dil eğitimini burada almak isteyen öğrencilerin tercih ettiği ülkeler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bitmeyen enerjisi, hayat dolu sokaklarıyla öğrencilerin gözbebeği haline gelmiş durumda diyebiliriz. Birçok turistik yere de ev sahipliği yapan Amerika’da Turistik vize ile de eğitim alabiliyorsunuz. 6 aylık ortalama bir dil eğitimi ücreti 6.000 $ değerinde.

İRLANDA

Eğitim, turistik gezi vs. Gibi nedenlerle ülkesine gelen farklı uyruktan insanlara karşı misafirperver tavırları dil eğitimi almak isteyen öğrencilerin de dikkatini çekiyor. Dolayısıyla dil eğitimi için tercih ettikleri ülkeler arasında İrlanda da yerini alıyor. Ayrıca 25 hafta ve üzeri eğitimde study&work programından yararlanabilirsiniz. Bu sayede eğitiminiz devam ederken çalışma izni alabiliyorsunuz. Burada alacağınız 6 aylık bir dil eğitiminin ortalama fiyatı 3.000 € - 3.500 € arasında değişebiliyor.

MALTA

Anadili İngilizce olan ülkeler arasında en ekonomik olan Malta, Schengen bölgesinde olduğu için diğer ülkelere de kolaylıkla geçebilirsiniz. İklimi açısından Türkiye ile aralarında pek fark yoktur. Giden Türk öğrenciler çok da sıkınıtı yaşamayacaktır. Dil Eğitiminizi deniz, kum ve güneşin eşsiz güzelliğiyle birleştirmek isteyenler için harika bir seçim olacaktır. Malta’da dil okulunda 6 aylık bir gecenin ortalama ücreti 3.000 € değerinde.

Yurtdışında dil eğitimi alabileceğiniz ülkeler tabii ki bu ülkelerle sınırlı değil. Daha fazla okul hakkında detaylı bilgi için +90 212 227 0 227 telefon numarasından bize ulaşabilir ya da bilgi istek formumuzu doldurabilirsiniz. 

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED