Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Dublin'in En İyi Dil Okulları

Dublin'de Dil Eğitimi

Dublin’de dil eğitimi almayı planlıyorsanız aşağıda yer alan, Dublin en iyi dil okulları hakkında yazdığımız blog yazısına mutlaka göz atmalısınız.

Hepimizin bildiği üzere, günümüzde yurt dışında dil eğitimi almak oldukça popülerdir. Yurtdışında İngilizce dil eğitimi denince ilk akla gelen, son yılların en popüler destinasyonlarından birisi İrlanda’dır ve öğrenciler tarafından sıkça tercih edilmektedir. İrlanda’da eğitim almak isteyen öğrenciler, hangi şehirde ve hangi dil okulunda eğitim alacakları konusunda zaman zaman kararsız kalmaktadır.

İrlanda, dil eğitiminde önde gelen ve birbirinden başarılı dil okullarına ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle İrlanda’nın başkenti Dublin şehrinde kaliteli eğitim alacağınız birçok dil okulu bulunmaktadır. Dublin dil okulları sunduğu donanımlı eğitim süreci ile öğrenciler tarafından çok fazla rağbet görmektedir.

Dublin’de yüksek standartlarda eğitim alabileceğiniz dil okulu alternatiflerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Kaplan International Languages

Dil eğitiminde büyük bir tecrübeye sahip olan Kaplan International, köklü zincir dil okullarından biridir. İrlanda dışında İngiltere, Amerika, Kanada, Fransa, Almanya ve İsviçre’de de hizmet vermektedir. Kaplan Dublin dil okulunda, ihtiyacınıza göre Genel İngilizce, Yarı-Yoğun İngilizce, İş İngilizcesi, IELTS Sınav Hazırlık Kursları gibi daha fazla program bulunmaktadır. Sunduğu geniş olanak ve ders dışı sosyal aktiviteleri ile öğrencilerine en iyi eğitimi vermeyi amaçlamaktadır. Yeme, içme, alışveriş ve eğlence mekanlarına yakınlığı ile muhteşem bir konumda yer almaktadır. Konaklama olarak, öğrenci yurdu ve aile yanı konaklama alternatifleri vardır.

Kaplan Dublin Dil Okulu hakkında daha fazla bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

EC English

Dublin’de eğitim alabileceğiniz en prestijli dil okulları arasında yer alan EC English, İrlanda haricinde Amerika, Kanada, İngiltere, Malta ve Güney Afrika’da da merkezleri bulunmaktadır. Modern donanımlı sınıfları ve deneyimli eğitmenleri ile öğrencilerine yüksek kalite standartlarında bir öğrenim süreci sunmaktadır. Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Sınav Hazırlık Kursları gibi daha birçok eğitim programı bulunmaktadır. EC English Dublin çeşitli olanak ve ders dışı aktiviteleri ile öğrencilerine muhteşem bir eğitim deneyimi yaşatmaktadır. Eğitim sürecinizde aile yanı ve öğrenci yurdu konaklama seçenekleriniz vardır.

EC English Dublin Dil Okulu hakkında daha fazla bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

CES – Centre of English Studies

1970 yılında kurulmuş olan CES, uzun yıllardır hizmet veren, köklü zincir dil okullarından biridir. Geniş yelpazede program seçenekleri sunan CES Dublin, Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Birleştirilmiş İngilizce Kursu, Sınav Hazırlık Kursları gibi birçok eğitim programı bulundurmaktadır. Bilgisayar alanı, oyun odası, teras bahçeleri gibi daha birçok olanaklarıyla öğrencilerine harika bir eğitim vermektedir. Birbirinden keyifli ders dışı aktiviteleri size hem eğlenerek hem de öğrenerek geçireceğiniz bir öğrenim süreci sunmaktadır. Konaklama olarak, aile yanı ve öğrenci yurdu konaklama alternatifleri vardır.

CES Dublin Dil Okulu hakkında daha fazla bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Berlitz International Schools

Dil eğitiminde önemli bir tecrübeye sahip olan Berlitz Language School, 1900 yılında kurulmuştur ve Dublin’de prestijli bir eğitim almak için tercih edebileceğiniz en iyi okullardan biridir. Genel İngilizce, Yoğun/Süper Yoğun İngilizce, Akademik İngilizce, Sınav Hazırlık Kursları gibi ve daha birçok eğitim programına sahiptir. Yüksek standartlarda eğitim veren Berlitz Dublin dil okulu, geniş olanak ve çeşitli ders dışı aktiviteleri ile öğrencilerine kaliteli bir dil eğitimi vermeyi hedeflemektedir. Öğrenci yurdu, öğrenci dairesi ve öğrenci yurdu konaklama seçenekleri bulunmaktadır.

Berlitz Dublin Dil Okulu hakkında daha fazla bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Emerald Cultural Instute

1986 yılında kurulan ve İrlanda’da buluna köklü dil okullarında biri olan Emerald Cultural Instute, İngilizce dil eğitiminde önemli bir geçmişe sahiptir. 6 farklı kampüsü bulunan Emerald Dublin, öğrencilerine Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Birebir İngilizce, Sınav Hazırlık Kursları ve daha birçok programda donanımlı bir eğitim vermektedir. Modern sınıfları, sahip olduğu kafeterya, restoran ve çalışma alanı ile öğrencilerine en iyi öğrenim sürecini sunmayı hedeflemektedir. Lokasyon bakımından iyi bir konumda olan Emerald, çeşitli etkinlik ve aktiviteler ile öğrencilerine eğlenceli bir eğitim imkanı sunmaktadır. Konaklama olarak, aile yanı ve öğrenci yurdu konaklama alternatifleri vardır.

Emerald Dublin Dil Okulu hakkında daha fazla bilgi almak için bu link üzerinden sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İrlanda Dil Okulu ile Çalışma İzni

İrlanda dil okullarında 25 hafta ve üzeri eğitim programına kayıtlı öğrencilere İrlanda’da çalışma imkanı verilmektedir. Eğitim aldıkları süre boyunca haftalık 20 saat part-time şeklinde çalışma hakları bulunmaktadır. Sömestr ve yaz tatillerinde ise 40 saat full-time çalışma izinleri olacaktır. Ayrıca öğrenciler dilerlerse, 25 haftalık dil eğitimlerinden sonra ekstra 8 hafta (2 ay) İrlanda’da kalabilmektedir. Kaldıkları süre zarfı boyunca da çalışma izinleri olacaktır.

İrlanda'da dil eğitimi almak istiyorsanız bilgi almak için bizimle doğrudan iletişime geçebilir veya bilgi istek formu doldurabilirsiniz. Dilerseniz randevu alarak ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED