Facebook Pixel Code
  • 0212 227 0 227
  • | 1989'dan Günümüze

Malta'nın En İyi Dil Okulları

Malta’da Dil Eğitimi

Malta, Akdeniz’in güneyinde yer alan üç büyük bir küçük adası bulunan bir adalar ülkesidir. Malta'nın kültürel ve tarihi miraslar olarak oldukça köklü ve zengin bir geçmişe sahip olması turistler için oldukça ilgi çekici hale getirmektedir.

Binlerce yıl öncesine dayanan Malta tarihi; Roma, Arap, Osmanlı ve Phoenician gibi farklı bir çok medeniyetin izlerini barındırmaktadır. Hospitalier Şövalyeleri’nin adayı fethederek bu adada oldukça büyük bir kale inşaa etmeleri Malta tarihindeki büyük olaylardan birisidir. Günümüzde UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren bu kale ayrıca Malta ülkesinin başkenti olan Valetta’da yer almaktadır.

Sıcak iklime sahip olan ve yaz dönemlerinde oldukça ilgi gören plajları ve canlı gece hayatı ile Malta, turistlerin ilgi odağı olmaktadır. Küçük bir ada ülkesi olmasına rağmen canlı kültürel etkinliklere, restoranlara ve eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapmaktadır. Malta'da yaygın olarak halk dili olan Maltaca kullanılsa da resmi dilleri İngilizce’dir. Bundan dolayı İngilizce dilini geliştirmek için oldukça faydalı bir ülke olacaktır.

Malta, eğlence yönü bir yana yüksek kalitede dil okullarına sahip olmasıyla da bilinmektedir. Malta’da dil eğitimi, İngilizce dilini geliştirmek isteyen öğrenciler için hem eğleneceği hem de dil becerilerinde ilerleme kaydedebileceği bir seçenek sunmaktadır. Malta’da bulunan dil okulları, farklı dil seviyelerine ve öğrenci ihtiyaçlarına yönelik uygun programlar sunmaktadır.

Bunlara örnek verecek olursak, İngilizceye sıfırdan başlayacaksanız genel İngilizce kurslarına, veya kısa sürede daha yoğun bir eğitim almak isterseniz yoğun İngilizce programına, IELTS, TOEFL gibi sınavlar için sınav hazırlık kurslarına, işinize yönelik iş İngilizcesi gibi daha birçok farklı alanlara yönelik kurslara katılım gösterebilirsiniz.

Malta'da Dil Eğitimi Almanın Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Malta’da dil eğitimi için birçok farklı faktörü göz önünde bulundurmanız bu süreçte doğru kararı vermeniz için oldukça önem arz etmektedir. Seçeceğiniz okulun akreditasyonu, eğitim ve öğretmen kalitesi, ders programının kişiye yönelik çeşitliliği, öğrenci hizmetleri ve konaklama gibi belirleyici kriterler oldukça önemlidir. Malta’da dil eğitimi kararınızı vermeden önce avantajları ve dezavantajlarına göre karar vermeniz dil eğitimi süresince daha kaliteli ve sıkılmadan İngilizce dilini öğrenebilmeniz açısından önemli bir etken olacaktır. Malta’da dil eğitimi almanın avantajları ve dezavantajları ise aşağıdaki gibidir;

- Kendilerine ait dilleri olan Maltaca kullanılsa dahi resmi dili İngilizce olan bir ülkedir ve neredeyse tüm halk İngilizce diline hakimdir. Bu yüzden dil becerilerinizi geliştirebilmeniz için size uygun ortam sağlar.

- Malta, küçük bir ada ülkesi olsa da mimarisi ve kültür bakımından oldukça zengindir. Dil eğitiminizin yanı sıra Malta’yı gezerek kültürel deneyimler edinebilirsiniz.

- Dil okulları çoğunlukla küçüktür. Bu da dil eğitimi alan öğrenciler için çok daha iyi bir öğrenme fırsatı sağlamaktadır.

- Özellikle genç nüfusunun çokça tercih ettiği ülkeler arasında olan Malta, dünyanın her bir yerinden öğrenci çekmektedir. Dil eğitiminiz sırasında birçok farklı kültürü tanıyabilir, farklı arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

- Dil eğitimi alırken aynı zamanda harika bir yaz tatilini bir arada yapabileceğiniz bir ortam sunmaktadır.

- İngilizce dilinizi geliştirmeniz, uluslararası alanlarda daha çok eğitim ve kariyer basamaklarınızın kapılarını aralayabilirsiniz.

- Sadece Malta’da değil yurtdışında dil eğitimi almanız, kişisel gelişiminize katkı, sorumluluk gibi bir çok duygu açısından motive olmuş olacaksınız.

Malta'da dil eğitimi almanın bazı dezavantajları ise şu şekildedir;

- Malta, birçok farklı ülkelere nazaran konaklama, yeme- içme, gündelik harcamalar, eğlence gibi yaşam maliyetleri öğrenciler açısından özellikle yaz sezonlarında yüksek gelebilmektedir.

- Yukarıda da bahsettiğimiz gibi küçük bir ada ülkesi olması da bazı aktiviteler ve eğlence açısından seçenekler kısıtlı olabilmektedir.

- Turistlerin yoğun ilgisini çeken bir ülke olduğundan dolayı yaz aylarında çokça turist görebilirsiniz.

- Sıcak iklimi ile bilinen Malta sıcak hava ile arası olmayanlar için biraz sıkıntılı bir durum olabilmektedir.

Genel olarak avantajlara ve dezavantajlarına baktığınızda İngilizce öğrenmeniz için tercih edilmesi gereken ülkeler arasında Malta iyi bir tercih diyebiliriz. Dil eğitimi dışında iklimi, tarihi ve kültürü ile unutulmaz bir deneyim yaşamanıza katkı sağlayacaktır.

Malta’nın En İyi Dil Okulları

Malta dil okulları arasında tercih edebileceğiniz bir çok okul mevcuttur. Fakat popülaritesi ve eğitim kalitesi yüksek olan bazı dil okulları daha çok ilgi çekmektedir. Aşağıdaki listeden Malta’nın en iyi dil okullarına göz atabilirsiniz.

EC English : 1991 yılında kurulan EC Malta, günümüzden bugüne 6 farklı ülkede 20’den fazla şubesi ile uluslararası eğitim sektöründe en iyi zincir okullardan biridir diyebiliriz. Yaz dönemlerinde en çok ziyaret edilen ada ülkelerinden biri olan Malta, geniş bir öğrenci kapasitesine sahiptir. Eğlence mekanlarının yakın olduğu Marguerite Mangion caddesinde yer alması da öğrenciler için dersten sonra aktivite yapabilecekleri çokça fırsat vermektedir. Merkezi konumda yer alması ve birçok olanakları bulunan köklü bir dil eğitim merkezi olması da öğrencileri kendisine çekmektedir. FELTOM (The Federation of English Language Teaching Organisations Malta) tarafından akredite edilen bir okul olması da okulun kalitesini ve bilinirliğini gösteren faktörler arasındadır.

EC English Dil Okulu Programları

  • Genel İngilizce Kursu
  • İş İngilizcesi Kursu
  • IELTS Sınavına Hazırlık Kursu
  • Birebir İngilizce Kursu
  • Yoğun İngilizce Kursu
  • Cambridge Sınavına Hazırlık Kursu (FCE-CAE-CPE)
  • English for Work
  • 30 Yaş ve üzeri İçin İngilizce Kursları
  • Club 50+ ve Aktivite Programları


Oldukça donanımlı bil dil okulu olması, okulun içerisinde kütüphane, Bilgisayar odası, öğrenci salonu, kafeterya, Cambridge Test Merkezi, bireysel olarak çalışabileceğiniz alanlar gibi bir çok olanaklara sahip olması eğitim sırasında kaliteli bir zaman ve eğitim almanızı destekler.

EC Malta Dil Okulu hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçerek danışmanlarımızdan ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.


ESE – European School of English : 25 yılı aşkın süredir Malta’da merkezi konumda yer alan ESE Malta, St.Julians’da oldukça köklü ve kaliteli bir dil eğitim okullarından biridir. Dünyanın her bir yanından öğrencilerin bulunduğu ve vermiş olduğu eğitimler ile iyi referanslar oluşturmaya devam eden bir zincir dil okuludur. Dil okulunun kalitesi yanı sıra Sliema Plajına yürüme mesafesinde olması öğrenciler için oldukça heyecanlı geçmektedir. 3 katlı olan ESE Malta, oldukça alternatifli modern olanaklara ve kaliteli eğitmenlere sahiptir. FELTOM, IALC ve Eaquals tarafından tanınırlığı bulunan ve Quality English üyeliği bulunması da okulun kalitesini ön plana çıkarmaktadır.

ESE Malta Dil Okulu Programları

  • Genel İngilizce Kursu
  • Yarı Yoğun İngilizce Kursu
  • Yoğun İngilizce Kursu
  • Cambridge Sınavına Hazırlık Kursu
  • TOEFL-TOEIC Sınavlarına Hazırlık Kursu
  • İş İngilizcesi Kursu
  • Öğretmenlere Yönelik İngilizce Kursları (Nile-Malta)
  • Birebir İngilizce Kursu
  • 50 yaş ve üzeri için İngilizce Kursu
  • IELTS Sınavına Hazırlık Kursu


ESE Malta dil okulu hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçerek danışmanlarımızdan ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.


Sprachcaffe Language Plus : 40 yıla yakın süredir tecrübe edinmiş olan Sprachcaffe, şehir merkezine yakınlığı avantaj olan durumlardan biri olmaktadır. Malta’nın merkezinde muazzam bir havuzlu kampüste dil eğitimi veriyor olması öğrencilerin tercih etme sebepleri arasına girmektedir. Kişinin ihtiyacına uygun olarak dil eğitimleri sunmakta olan ve birçok ülkeden öğrencisi bulunan bu zincir dil okulu, birçok gezi ve aktiviteler ile de dil eğitimini pekiştirmenize ve eğlenceli bir zaman geçirmenize katkı sağlamaktadır. FELTOM tarafından akredite edilmiş olması ve aynı zamanda Cambridge Hazırlık Merkezi olması da öğrencilerin okula olan bakış açılarını olumlu etkilemektedir.

Sprachcaffe Malta Dil Okulu Programları:

  • Genel İngilizce Kursu
  • Yoğun İngilizce Kursu
  • Süper Yoğun İngilizce Kursu
  • IELTS Sınavına Hazırlık Kursu
  • Cambridge Sınavına Hazırlık Kursu (FCE-CAE)
  • Üniversite Pathway Programları
  • Birebir İngilizce Kursu


Sprachcaffe Malta dil okulu hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçerek danışmanlarımızdan ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.


ETI- Executive Training Institute : 15 yılı aşkın süredir profesyonellere dayalı İngilizce kurslarına odaklanmış bir kurumdur. Malta’nın en çok tercih edilen St Julians gibi merkezi bir şehirde yer alıyor olması öğrenciler için eğitim beraberinde şehri de keşfetme fırsatını da elde etmiş olmalarını sağlamaktadır. Dil okulu bünyesinde tur rehberleri ile birlikte sosyal programlar gibi etkinlikleri de sunmakta olan ETI dil okulu, alanlarında uzman eğitmenler tarafından kaliteli bir dil eğitim sürecini deneyimi yaşatmaktadır. Aynı zamanda EFL lisanı bulunan ve Quality English üyesi olması da okulun artılarından biri olmaktadır. ETI Malta aynı zamanda York Associates ve ESE Malta gibi kaliteli eğitim kurumları ile partnerliklere de sahiptir.

ETI Malta Dil Okulu Programları :

  • Genel İngilizce Kursu
  • Yoğun İngilizce Kursu
  • İş İngilizcesi
  • 30+ İngilizce Kursu
  • Profesyoneller için İngilizce Kursu
  • Özel amaçlar için İngilizce Kursu
  • Mini Grup ile İngilizce Kursu
  • Şirket çalışanları için İngilizce Kursu
  • Birebir İngilizce
  • Öğretmenler için İngilizce Kursu


ETI Malta dil okulu hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçerek danışmanlarımızdan ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Dil okulu seçerken okulun kalitesine, konumuna, memnuniyet durumuna ve yaşam standartlarına göre bir araştırma içine girmeniz eğitim sürenizi kaliteli hale getirmenize en büyük etken olacaktır. Bireysel ihtiyaçlarınız ve tercihlerinize uygun dil okulları ve Malta’daki tüm dil okulları hakkında detaylı bilgi almak için danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

  • British Council
  • English UK
  • Feltom
  • IALC
  • ICEF
  • Quality English
  • Study World
  • Türsab
  • UED